Glutenfri vegansk middelhavsrisotto
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
-
Intet tilsat salt
Beskrivelse
Trevijanos glutenfri veganske middelhavsrisotto er en vegetarisk opskrift baseret på en blanding af ris med dehydrerede grøntsager. Med smag af de bedste grøntsager.
Indtagningsmode
Det anbefales at varme to spiseskefulde olie op i en gryde og tilsætte posens indhold. Rør i 1 min. Tilsæt 7 g salt (eller efter smag). Hvis du vil, kan du tilsætte 50 ml hvidvin og lade det dampe af. Tilsæt derefter gradvist ca. 750 ml varmt vand under omrøring, indtil det er jævnt og al dente (medium varme). Fjern fra varmen, og hvis du vil, bland med parmesanost.
*For én person er mængderne omkring 95 g ris og 300 ml vand. Husk at ryste emballagen først, så der bliver en homogen blanding.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam, sennep, hasselnødder og selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Ris, Dehydreret tomat, Zucchini, Hvidløg, Oliven, Løg, Oregano.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi345 Kcal
-
Lipid fedt2.3 G
-
Mættede fedtsyrer1.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater71 G
-
Sukker2 G
-
Kostfibre2.8 G
-
Proteiner8.4 G
-
Salt0.29 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.