Kome koji øko
Produktværdier
-
Bio-øko
-
Jeg bruger den til at lave nogle fermenterede fødevarer som shio og shoyu, koji og amazake.
Uso para fazer alguns fermentados como shio e shoyu koji e amazake.
Oversat fra naturitas.pt
Se originalen
Kome koji øko anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hvid ris koji eller økologisk kome koji er dehydreret. Når den først er aktiveret, giver den fugt og temperatur, er den ideel til at tilberede fermenterede fødevarer, og parring af retter, vil du blive forbløffet over dybden af smag (umami) og sødme, de giver.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til at lave adskillige fermenterede fødevarer såsom sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, riseddike, mirin osv.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Ris*, Aspergillus oryzae.
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi346 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater77.8 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
6 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.