Upasteuriseret ris miso
Produktværdier
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aromaer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Upasteuriseret rismiso fra Celnat er en pasta opnået ved gæring af sojabønner og ris i et år. Miso er en del af japanernes daglige kost. Det er en ædel mad, der værdsættes lige så meget for sin smag som for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen. Gæringsvarighed: 1 år
Indikation
I makrobiotisk madlavning bruges miso næsten hver dag til at tilberede misosuppe såvel som mange andre retter. På grund af sin ret salte smag kan den bruges i stedet for salt, til at krydre korn, bælgfrugter, supper osv. Den kan tjene som base til fremstilling af kogebouillon. Miso giver dig mulighed for at tilberede saucer, flødepålæg (går meget godt sammen med tahini, sesampuré) og velsmagende juice til dine retter, men også dine salater. Drysset over grillet fisk, miso er en fremragende krydderi. Den kan også bruges i marinader! Det er bedst at tilføje det i slutningen af tilberedningen og ikke koge (koge) det for at bevare enzymerne.
Indtagningsmode
Det anbefales at fortynde i lidt lunkent vand. Hæld dine grøntsager, korn eller supper over for at give dem smag (salt smag). Rismiso giver dig også mulighed for at lave traditionel japansk miso-suppe.
Lagringsbetingelser
Opbevares væk fra lys, køligt og tørt efter åbning.Ingredienser
Soja.
Certifikat
FR-BIO-001
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi162 Kcal
-
Lipid fedt6.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11 G
-
Sukker7.1 G
-
Kostfibre5.1 G
-
Proteiner12 G
-
Salt9.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.