Celnat
Upasteuriseret ris miso
97,11 kr.
Vil snart være på lager
Tarvitsetko apua?

Upasteuriseret ris miso

400 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Upasteuriseret rismiso fra Celnat er en pasta opnået ved gæring af sojabønner og ris i et år. Miso er en del af japanernes daglige kost. Det er en ædel mad, der værdsættes lige så meget for sin smag som for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen. Gæringsvarighed: 1 år
Se beskrivelse
97,11 kr.
Vil snart være på lager

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden konserveringsmidler
  • Ingen aromaer
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Upasteuriseret rismiso fra Celnat er en pasta opnået ved gæring af sojabønner og ris i et år. Miso er en del af japanernes daglige kost. Det er en ædel mad, der værdsættes lige så meget for sin smag som for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen. Gæringsvarighed: 1 år

Indikation

I makrobiotisk madlavning bruges miso næsten hver dag til at tilberede misosuppe såvel som mange andre retter. På grund af sin ret salte smag kan den bruges i stedet for salt, til at krydre korn, bælgfrugter, supper osv. Den kan tjene som base til fremstilling af kogebouillon. Miso giver dig mulighed for at tilberede saucer, flødepålæg (går meget godt sammen med tahini, sesampuré) og velsmagende juice til dine retter, men også dine salater. Drysset over grillet fisk, miso er en fremragende krydderi. Den kan også bruges i marinader! Det er bedst at tilføje det i slutningen af ​​tilberedningen og ikke koge (koge) det for at bevare enzymerne.

Indtagningsmode

Det anbefales at fortynde i lidt lunkent vand. Hæld dine grøntsager, korn eller supper over for at give dem smag (salt smag). Rismiso giver dig også mulighed for at lave traditionel japansk miso-suppe.

Lagringsbetingelser

Opbevares væk fra lys, køligt og tørt efter åbning.

Ingredienser

Soja.

Certifikat

FR-BIO-001

SKU: LP-0069206

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    162 Kcal
  • Lipid fedt
    6.7 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.9 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    11 G
  • Sukker
    7.1 G
  • Kostfibre
    5.1 G
  • Proteiner
    12 G
  • Salt
    9.7 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.