Glutenfri Boghvede Couscous
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hvad er glutenfri Boghvede Cous Cous?
Cous cous er en ret med meget gammel oprindelse. Den er tilberedt med en proces, der delvist damper semuljen, hvorfor den er så hurtig at tilberede.
Egenskaber ved glutenfri boghvede Cous Cous
Cous Cous har organoleptiske egenskaber, der giver en stærk smag til denne traditionelle ret. Altri Cereali couscous er en fiberkilde garanteret glutenfri og leveret af det nationale sundhedssystem. Et lækkert og sundt alternativ til majs og ris.
Glutenfri Cous Cous er en sund mulighed sammenlignet med majs og ris, der også har en vigtig kilde til fiber. Derfor er det ideelt at indføre i kosten for mennesker, der lider af forstoppelse (uanset om det er lejlighedsvis eller kronisk).
Indtagningsmode
Hæld 250 g cucus i en beholder. Bland og tilsæt 250 ml varmt vand uden at koge. Dæk til og lad sidde i et par minutter, indtil den ønskede konsistens er opnået. Tilsæt salt og en teskefuld olivenolie, og pil med en gaffel, krydr efter personlig smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja.
Lagringsbetingelser
Opbevar det på et køligt, tørt sted, væk fra lys- og varmekilder.
Ingredienser
Boghvedemel. *Biologisk.
Certifikat
IT-BIO-014
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi352 Kcal
-
Lipid fedt1.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater71.4 G
-
Sukker1.8 G
-
Kostfibre5.8 G
-
Proteiner9.9 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.