Vegansk marokkansk Cous Cous
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Intet tilsat salt
Beskrivelse
Trevijanos veganske marokkanske cous cous er en vegansk opskrift, nem og hurtig at tilberede. Tilsæt blot kogende vand, lidt olie og salt, og på fem minutter har du den klar.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge 400 ml vand i en gryde med 5 g salt (eller efter smag) og to spiseskefulde olie. Fjern fra varmen og hæld indholdet af den marokkanske couscousbakke. Vent 5 minutter med gryden tildækket og adskil couscouskornene med en gaffel inden servering.
*For én person er beløbene ca. 75 g couscous og 100 ml vand. Husk at ryste posen først, så der bliver en homogen blanding.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam, sennep, hasselnødder og selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Cous cous, dehydreret tomat, solsikkekerner, hvidløg, rød peber, løg, spidskommen, mynte, chili, koriander.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi368 Kcal
-
Lipid fedt3.2 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater68 G
-
Sukker5.3 G
-
Kostfibre4.3 G
-
Proteiner15 G
-
Salt0.17 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.