Økologisk Bulgur
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Bulgur fra økologisk landbrug, fremstillet af forkogte, tørrede og knuste hvedekorn. Den har et højt fiber- og fosforindhold. Kilde til jern og kalium.
Indtagningsmode
Det anbefales at komme bulguren i en gryde og tilsætte dobbelt så meget vand, smag til med salt. Bring det i kog og når det begynder at koge, læg låg på og lad det hvile i 15 minutter.
Forholdsregler
Kan indeholde jordnødder, soja, mælk og derivater, nødder, sesamfrø og sulfitter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted ved stuetemperatur
Ingredienser
Hvede*.
(*) Produkt fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi342 Kcal
-
Lipid fedt1.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre12 G
-
Proteiner10 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.