Økologisk majsgryn (Polenta)
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden farvestoffer
-
Uden laktose
-
Økologisk
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden salt
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Biográ Økologisk Majsgryn (Polenta) er meget nærende og af stor diætinteresse, samtidig med at den udgør et grundlæggende element i mange landes køkken.
Indikation
Det opnås hovedsageligt ved formaling af majskorn, som tidligere er blevet dekoreret og afspiret, og som har gennemgået en kalibreringsproces. Den bruges til tilberedning af grøde, puréer og halvkogte pastaer, til at tilberede basale madretter eller som tilbehør.
Indtagningsmode
Bring 300 ml vand i kog med en knivspids salt, tilsæt 100 g semulje. Lad trække i 2 minutter.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af soja, nødder, mælk og dets derivater og sesamfrø.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Majsmel*. *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
DE-OKO-001
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi344 Kcal
-
Lipid fedt1.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.18 G
-
Kulhydrater / kulhydrater76 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre2.8 G
-
Proteiner6 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.