Polenta-gryn
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Polenta er lavet med majsmel. Hurtig at tilberede, den kan bruges i både salte og søde retter.
Indtagningsmode
Det anbefales til 5 personer, hæld 250 g semulje i 1 liter kogende vand uden at holde op med at røre, tilsæt salt og kog i 2 til 3 minutter. Polenta kan tilberedes som hovedret (most), som forret (støbt i forskellige typer forme, afkølet og derefter ristet i ovn eller pande), som tilbehør som brød, eller til at tage med på picnic eller som en erstatning for bunden af en kage.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt, varmt sted beskyttet mod lys.
Ingredienser
Fordampede gryn dyrket organisk og biodynamisk.
Certifikat
FR-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi350 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater76.1 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre2.1 G
-
Proteiner7.3 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.