Økologisk hirseflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hirseflager er lavet af fuldkorn, der er blevet renset, skrællet og derefter dampet. Dette gør dem praktiske og nemme at bruge. Det gør den også til et perfekt tilbehør til supper, gratiner eller i dejen til at lave pandekager, kager og grøntsagsbrød.
Indtagningsmode
Det anbefales at inkludere dem i sammensætningen af hjemmelavet müsli, indtage dem som de er til morgenmad, blot rehydreret med mælk eller yoghurt (og blandet med frisk frugt eller nødder og andre puffede eller flagede kornprodukter).
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder (hasselnødder, mandler, cashewnødder), sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Hirseflager*.
(*) Økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi355 Kcal
-
Lipid fedt4.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65 G
-
Sukker1.5 G
-
KostfibreG
-
Proteiner11 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.