Økologisk skrællet hirse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hirse er frugten af græsplanten fra korngruppen kendt som Panicum miliaceum. Det er det korn, der er rigest på jern og et godt alternativ til ris eller pasta. Det indeholder også andre mineraler som calcium, fosfor, kalium, natrium, zink og mangan.
Indikation
Hirse er en meget energisk korn, med mere end 65% kulhydratindhold. Dette gør den ideel som en del af børns og voksnes kost, til morgenmad eller til at integrere den i kosten før en sportsdag eller en vandretur.
Den indeholder 11 % protein og skiller sig ud for sit bidrag af vitaminerne B1, B2 og B9. Det er et meget fordøjelsesfremmende korn og producerer ikke luft i maven. Endelig indeholder det ikke gluten, hvilket gør det til et korn, som cøliakere kan spise.
Hirseproteiner består af aminosyrer såsom asparaginsyre, glutaminsyre, alanin, arginin, cystin, phenylalanin, glycin, histidin, isoleucin, leucin, lysin, prolin, serin, tyrosin, threonin, tryptofan og valin. Disse aminosyrer kombineres for at danne hirseproteiner.
Det fremmer celleregenerering og er fremragende til at styrke sundheden for hud, hår, negle og tænder takket være dets høje indhold af kiselsyre. Den nærer også hjernen på grund af dens rigdom på magnesium og lecithin, og anses for at være den bedst egnede korn til bugspytkirtlen og milten.
Indtagningsmode
Det anbefales efter vask under vandhanen, kog det i 20 til 30 minutter. Det er tilberedt i en andel af 1 del hirse og 3 dele væske (dette kan være vand eller vegetabilsk mælk). Du kan også tilføje revet æble og gulerod for at opnå en honningagtig konsistens.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk hirse (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi278 Kcal
-
Lipid fedt4 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.9 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.