Skrællet hirsekorn
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hirse er et korn, lille, rundt og gulligt korn, som har en sød og let smag. Det er meget brugt i Afrika, især til at lave tætte brød.
Indikation
Hirse indeholder komplekse kulhydrater, som absorberes langsomt og undgår hurtige stigninger i blodsukkeret. Dens fordøjelse er let. Denne korn er en god mulighed for børn på grund af dens egenskaber og milde og søde smag. Den kan bruges til at lave burgere eller kugler, som er attraktive og nemme at spise.
Indtagningsmode
Det anbefales at vaske og dræne kornene før tilberedning. Sauter uden olie, indtil det afgiver en let nøddeagtig aroma. Tilsæt tre dele vand til en del korn. Kog over låg varme i 45 minutter. Kræver ikke forudgående iblødsætning.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Ingredienser
Skrællede hirsekorn*
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi378 Kcal
-
Lipid fedt4.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.9 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre8.5 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.