Spelt pizzabund
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Biocop Spelt Pizza Base er en forkogt dej til at lave pizza. Det kræver kun tilsætning af ingredienserne og 10 minutter i ovnen ved 220ºC. Hver pose indeholder 2 bunde.
Indtagningsmode
For at tilberede pizzaer anbefales det 8-10 minutter i ovnen ved 220º C.
Forholdsregler
Gluten
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når produktet er blevet åbnet, skal du holde beholderen tæt lukket for dens bedste bevarelse.
Ingredienser
Vand, Gær, Ekstra jomfru olivenolie, Fuldt speltmel, Salt.
Certifikat
CODEX SRL. Italien CDX Landbrug EU/Ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi293 Kcal
-
Lipid fedt5.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.89 G
-
Kulhydrater / kulhydrater46.63 G
-
Sukker0.94 G
-
Kostfibre6.2 G
-
Proteiner10.88 G
-
Salt1.43 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.