Traditionel bulgur
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Bio-øko
Traditionel bulgur anmeldelser
Baseret på 2 anmeldelser
-
5 stjerner2
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Primeal Traditional Bulgur fremstilles ved at dampe durumhvede, tørre og male kornene. Ideel til at spise varm, enkel, som tilbehør til en grøntsags- eller kødret. Rig på fibre.
Indikation
Skal indtages varm, enkel, som tilbehør til en grøntsags- eller kødret.
Indtagningsmode
Det er tilrådeligt at hælde 1 volumen bulgur i 2 volumener vand, bringe i kog, dække og koge ved lav varme i 10 minutter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af allergener. Kontakt os.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, beskyttet mod lys.
Ingredienser
Forkogt og økologisk strimlet durumhvede.
Certifikat
FR-BIO-01 Landbrug Tyrkiet.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi346 Kcal
-
Lipid fedt1.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater67.8 G
-
Sukker1.9 G
-
Kostfibre7.3 G
-
Proteiner11.5 G
-
Salt0.018 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.