Aquafaba økologisk æggehvide vegetabilsk alternativ
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Aquafaba vegetabilsk alternativ æggehvide Bio fra Casa Amella er et revolutionerende produkt, det vegetabilske alternativ til æg i et væld af opskrifter. Hvis du er veganer eller har en ægintolerance, er aquafaba den magiske ingrediens til dine opskrifter, der inkluderer æg. Det bruges også i cocktailbarer til at tilberede den berømte pisco sour.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som ægerstatning til at tilberede søde og salte opskrifter: mousse, marengs, mayonnaise, carbonarasauce, omelet, dej, cocktails og meget mere.
- Ryst flasken for at aktivere alle dens egenskaber, åbn, hæld indholdet i en stor nok skål og pisk med et piskeris eller foodprocessor på kun 3 minutter pr. 100 ml. Du vil få aquafabaen pisket til punktet af sne.
30 ml aquafaba = 1 æggehvide.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Kikærtebouillon* (99%), Havsalt.
(*) Ingredienser fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug Spanien
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi21 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2.5 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre0.5 G
-
Proteiner2.8 G
-
Salt0.56 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.