Carob pulver
Beskrivelse
Det er en velsmagende og alsidig erstatning for chokolade. Brug det i stedet for kakaopulver i dine yndlingsopskrifter for en lækker chokoladesmag uden fedt, koffein eller teobromin, der findes i chokolade.
Indikation
Carob er ikke så rig som chokolade, men den er faktisk sødere.
Indtagningsmode
Det anbefales at erstatte 1,5 til 2 dele johannesbrødpulver for hver 1 del kakaopulver angivet i opskriften. På grund af sødmen af johannesbrødpulver, kan det være nødvendigt at reducere mængden af brugt sukker.
Ingredienser
Carob pulver (tørristet).
Næringsoplysninger
-
For 15 Gram
-
Energisk værdi35 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13 G
-
Sukker7 G
-
Kostfibre6 G
-
Proteiner1 G
-
Salt0 G
-
Kalium124 Mg
-
Calcium52 Mg
-
Jern0.4 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.