Hirse amazake
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
-
Fantastisk smag til at smøre på toast, lave kager og blande med frugt
Ótimo sabor para barrar em tostas, elaboração de bolos, e misturar com fruta
Oversat fra naturitas.pt
Se originalen
Hirse amazake anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Terrasana hirse amazake er et japansk grøntsagssødestof. Fremstillet i Japan efter traditionelle teknikker. En uraffineret amazake, vegansk, glutenfri og laktosefri. Et alternativ til mælk, æg og sukker.
Indikation
Brug amazake som sukkererstatning (især i smoothies og is), som et ægalternativ eller som bund til din kage, dessert eller småkage. Den er også lækker i pandekager eller til morgenmad.
- Autentisk japansk sødemiddel
- Noget mindre sødt end ris amazake
- Fremstillet af fermenteret hirse
- Ideel til bagning
- Ideel til morgenmad eller japanske pandekager
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge omkring 50 g amazake til at erstatte 1 æg. Hvis du vil erstatte sukkeret, så start med en halv krukke amazake og lav kagedej med kokosolie eller plantebaseret smør, mel, bagepulver, plantebaseret mælk og krydderier eller superfoods.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet i op til 3 dage i en lufttæt beholder.
Ingredienser
Vand, hirse* (USA), Koji* (ris*, Aspergillus oryzae) (Japan), havsalt (Japan).
(*) Fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi125 Kcal
-
Lipid fedt0.8 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater24.8 G
-
Sukker14.2 G
-
Kostfibre2.6 G
-
Proteiner3.3 G
-
Salt0.1 G
-
Natrium40 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.