Daikon japansk majroe
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Jeg inkluderer det i nogle retter såsom quinoa med grøntsager eller sauterede grøntsager, god smag.
Lo incluyo en algunos platos como quinoa con verduras o salteado de verduras, buen sabor.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Daikon japansk majroe anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Daikon er en lang hvid majroe. Denne grøntsag høstes mellem vinter og forår, skæres i strimler og efterlades til tørre i solen i tre dage. Tørring af den i forårets bløde, kolde vinde bevarer dens søde, milde aroma og smag.
Indikation
Det er en fremragende kilde til energi og fibre, på grund af sit indhold af glukose, fruktose, cellulose og stivelse, udover at det giver store mængder vitaminer og mineraler.
Indtagelse af daikon er en god måde at rense kroppen på. Uhensigtsmæssige spisevaner (overskydende sukkerarter, fedtstoffer, kød, raffineret mel og olier af lav kvalitet) får fedt til at akkumulere i de grundlæggende organer og i kanalerne i energimeridianerne, hvilket kan hindre og endda forhindre dets cirkulation. En sund kost, hvor daikon er almindelig, kan hjælpe med at forhindre det og sikre, at alle organer fungerer på en afbalanceret måde.
Med tonende, vanddrivende og alkaliserende egenskaber har daikon enzymer, der fremmer fordøjelsen. Derudover fremmer dets daglige forbrug elimineringen af slim, nyresten og animalsk affald fra kroppen. En lille mængde ved hvert måltid er nok til at bemærke fordelene.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje rå til salater efter iblødsætning i 5 minutter i vand. Den kan også koges med korn og grøntsager.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Daikon majroe (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi260 Kcal
-
Kulhydrater / kulhydrater63 G
-
Sukker23 G
-
Proteiner11 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.