Øko chiafrø
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Bionsan Eco chiafrø er en komplet proteinkilde, der giver alle essentielle aminosyrer i en letfordøjelig form. De er også en fabelagtig kilde til opløselige fibre, frøene absorberer vand (9 til 12 gange deres vægt i vand) og skaber en slimet gel.
Indikation
Økologiske chiafrø tildeles 2 gange proteinet af ethvert andet frø, 5 gange calcium i sødmælk, foruden bor, et mineral, der hjælper med optagelsen af calcium i knoglerne, 2 gange mængden af kalium i bananer, 3 gange flere antioxidanter end blåbær og 3 gange mere jern end spinat, foruden store mængder af omega 3 essentielle fedtsyrer Det er også en kilde til magnesium, mangan, kobber og niacin, zink og andre vitaminer.
Indtagningsmode
Det anbefales at lade det fugte i cirka 15 til 30 minutter, indtil der dannes en gel. Det vil ligne næsten fast gelatine. Du kan spise økologiske chiafrø med, hvad du vil, fordi de ikke har nogen smag og laver de kombinationer, du kan finde på, uden at ændre deres næringsværdi. Det er muligt at tage det med vegetabilsk mælk, yoghurt, grøntsager, i saucer eller supper. Du kan endda bruge det til at bage eller bage opskrifter ved at male dem. Du kan spise det når som helst på dagen, helst malet, og den generelle dosis er mellem 10 og 25 gram om dagen. Ideel til at suge aftenen før med en kokosnøddedrik, tilsæt frisk frugt og nødder om morgenen og nyd en rig og sund morgenmad.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Chiafrø* (100%).
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi444 Kcal
-
Lipid fedt31.1 G
-
Mættede fedtsyrer3.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.5 G
-
Sukker0.8 G
-
Kostfibre31.4 G
-
Proteiner21.2 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.