Økologisk mandel uden skind
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Mandler skiller sig ud for deres proteinindhold af høj kvalitet, for at være meget energiske og for at give sunde fedtsyrer. De er meget rige på calcium og magnesium (som hjælper med at fiksere calcium til knoglerne). Ud over riboflavin (B2) og vitamin E, der hjælper med at få en lysere hud.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af andre nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i lukket beholder.
Ingredienser
Mandel uden skind.
Certifikat
ES-ECO-019-CT EU Landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi617 Kcal
-
Lipid fedt54 G
-
Mættede fedtsyrer4.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.3 G
-
Sukker4 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner21 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.