Økologiske ristede solsikkekerner
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Naturitas Øko-ristede solsikkefrø fra økologisk landbrug. De har gode ernæringsmæssige egenskaber, da de har et højt indhold af fedtsyrer og et godt bidrag af mikronæringsstoffer, blandt mange andre fremhæver vi gruppe B-vitaminer og E-vitamin, antioxidanter og mineralsalte som jern, zink, fosfor, magnesium og kalium.
Oprindelse: Kina.
Vegansk, økologisk, laktosefrit produkt.
Egenskaber og fordele ved solsikkefrø
- Rig på vitamin E, en kraftig antioxidant. Dens antioxidante virkning beskytter mod forskellige sygdomme, herunder hjerte-kar-sygdomme.
- Det er en meget komplet fødevare, der tilbyder vitaminer, mineraler, fibre, protein og sunde fedtstoffer.
Hvordan spiser man solsikkefrø?
Spis som en snack eller også tilføje frøene til morgengranola eller salater.
Forholdsregler
Nødder bør på grund af deres størrelse ikke indtages af børn under 3 år. Kan indeholde spor af jordnødder eller andre nødder.
Ingredienser
100% økologiske afskallede solsikkefrø.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi631 Kcal
-
Lipid fedt53 G
-
Mættede fedtsyrer5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre0.2 G
-
Proteiner21 G
-
Salt0.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.