Økologiske sesamfrø
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Santiveri sesamfrø, kendt som en stor kilde til plantecalcium.
Indikation
Sesamfrø er blandt andet en af de fødevarer, der er rigest på calcium, et essentielt mineral for at holde vores knogler stærke og for, at vores muskler fungerer korrekt.
En af de stærke sider ved sesamfrø er deres smag, der minder lidt om nødder. For at forstærke deres aroma og også gøre dem sprødere, kan vi riste dem let i en non-stick pande.
Sesamfrø kan tilføjes til salater, saucer, cremer og grøntsagsretter, vi kan endda bruge dem til at tilberede hjemmebagt brød, småkager og stort set alt, hvad du ønsker.
Da sesam er meget typisk i hele Middelhavsområdet, er dets frø hovedpersoner i mange mellemøstlige køkkener, og faktisk er det hovedingrediensen i tahin (tahin), en meget nærende sesamcreme, der bruges til at tilberede den populære hummus.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja.
Ingredienser
Sesamfrø. Fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi588 Kcal
-
Lipid fedt50.4 G
-
Mættede fedtsyrer6.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater10.2 G
-
Sukker0.3 G
-
KostfibreG
-
Proteiner17.7 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.