ØKOLOGISKE sibiriske cedernødder
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ecoidees Organic Sibirian Cedar Pinjekerner er rige på fedtsyrer, proteiner og essentielle næringsstoffer, disse pinjekerner vil gøre underværker som en snack eller blandet med andre tørrede frugter. Relateret til de populære pinjekerner har sibiriske cedernødder en stærkere smag. En fryd!
Indikation
Den sibiriske ceder dækker tusindvis af hektar vilde skove, langt fra enhver menneskelig industriel eller landbrugsaktivitet. Høstet i fjerntliggende områder, i storslåede landskaber, er "cederæbler", der betragtes som "taigaens guld", populære i Rusland for deres søde fyrresmag. De tager flere år at modne og producere deres frø, et ægte koncentrat af smag og ernæringsrigdom. Cederæblehøstere rejser på hesteryg til steder, der er ufremkommelige for andre transportmidler. Deres sæsonbestemte høst overvåges af et firma med ansvar for udvælgelse, emballering og eksport, hvilket giver ekstra indkomst til snesevis af familier, der ofte lever som fangstmænd under vanskelige klimatiske forhold.
Indtagningsmode
Det anbefales at snack på alle tidspunkter! Kan indarbejdes i smoothies, grøntsags- og frugtsalater, müslis og forskellige desserter. Vores forslag: Cedernødder passer særligt godt sammen med gojibær. De egner sig også til at lave pesto, ved at knuse dem med frisk basilikum, salt og olivenolie.
Ingredienser
Gavl, Cedergavle.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.