Naturlig Umeboshi
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Mimasa Natural Umeboshi kommer i hele enheder af blommer. Det er basisproduktet i denne kategori, fermenteret med helt naturlige processer fra umé-frugten. Det er en fremragende sauce til korn og grøntsager.
Indikation
På trods af det salt, de indeholder, bør du ikke vaske Mimasa umeboshi med vand, før du spiser dem. Syre og salt balancerer hinanden og er derfor meget effektive til at slukke tørst. Kort sagt neutraliserer surheden af umeboshi overskydende yang (kød, salt, proteiner), mens salt neutraliserer en alt for sur tilstand (yin), forårsaget af overskud af sukker, raffineret korn og mejeriprodukter.
Indtagningsmode
Det anbefales at tage dem direkte på tom mave eller frem for alt under måltider, tygge dem langsomt eller smuldre dem og blande dem med ris eller grøntsager. Deres juice (efter at have lagt dem i blød i en vis mængde vand i et par timer) er en fremragende sauce til korn og grøntsager.
Ingredienser
Ume blomme (72,6%), havsalt (17%), Shiso juice (10,4%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi24 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.3 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.3 G
-
Salt5.58 G
-
Natrium5.58 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.