Ren gluten
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ren Gluten fra Priméal er proteindelen af hvedekornet.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge en blanding med hvedemel til at øge dets proteinindhold eller til at tilberede seitan, som derefter kan koges paneret, snittes, hakkes, hakkes,... Tilberedning af seitan: fortynd gluten + vand, form en kugle og læg det i 1 stort volumen kogende vand med salt og smag, kog derefter i 1 time. Dejen fordobler eller endda tredobler sin volumen.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af allergener. Kontakt os.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, beskyttet mod lys.
Ingredienser
Hvede gluten.
Certifikat
FR-BIO-01 EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi376 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner83 G
-
Salt0.07 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.