Skrællede solsikkefrø
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden salt
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Solsikkefrø er en kilde til protein og fibre. På grund af deres energiværdi er de ideelle at indtage i tider med stor fysisk aktivitet.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det især i brød og deres derivater. De er også en ingrediens, der giver smag og tekstur til mange retter, hovedsagelig er de inkorporeret i salater. De kan spises rå eller ristede.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af gluten, soja, sennep, sesam og derivater.
Lagringsbetingelser
Opbevares i et tørt og køligt miljø. Når beholderen er åbnet, skal den holdes tæt lukket.
Ingredienser
Solsikkefrø*.
(*) Fra økologisk landbrug.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.