Solsikkefrø
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Solsikken er en plante af nordamerikansk oprindelse. I starten blev solsikke ikke brugt i mad, men som farvestof til at farve tøj. Hvad angår stilken, tjente den som byggemateriale, når den var tør. I dag er det en plante, der er vidt udbredt over hele verden; berømt både for den olie, der udvindes, og for dens hele frø.
Indikation
Solsikkefrø er ekstremt koncentreret i vitamin E, et vitamin nødvendigt for antioxidantbeskyttelse af celler. En ske (10 g) dækker næsten 40 % af det anbefalede daglige indtag af dette vitamin! De er også rige på fibre og flerumættede fedtsyrer. E-vitamin hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som tilbehør til morgenkorn, i brød eller kager, i salater eller blot som en appetitvækker (tørristet i en pande tilsat lidt salt eller Tamari eller Shoyou).
Forholdsregler
Mulige spor af korn, der indeholder gluten, soja, nødder, sesam.
Ingredienser
Solsikkefrø
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi620 Kcal
-
Lipid fedt55 G
-
Mættede fedtsyrer5.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.3 G
-
Sukker3.8 G
-
Kostfibre6 G
-
Proteiner24 G
-
Salt0 G
-
E-vitamin46 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.