Tyrkisk Fig
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Figentræet tilhører ficus-slægten. Den mister sine blade om efteråret og spirer ud igen om foråret. Den er kendt som Ficus carica, fordi den formodes at stamme fra Caria i det sydvestlige Anatolien i det moderne Tyrkiet.
Indikation
Det er en ægte middelhavsart. Energiforsyningen kommer fra dets naturlige sukkerarter (glukose, fructose, saccharose). Dens procentdel af fedt og proteiner er minimal. Med hensyn til vitaminer skiller K-vitamin sig ud og i friske figner flere af gruppe B, såsom B1, B5 og B6.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise uden madlavning. Den indtages som aperitif eller til tilberedning af smoothies.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur beskyttet mod solen. Gennemsnitlig levetid på 24 måneder, så længe opbevaringsbetingelserne overholdes.
Ingredienser
Dehydreret figen* (100%).
(*) økologisk dyrket.
Certifikat
ES-ECO-023-MANæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi249 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater64 G
-
Sukker48 G
-
Kostfibre10 G
-
Proteiner3 G
-
Salt0.025 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.