100% vegetabilsk Kuzu
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
Beskrivelse
Kuzu er den forarbejdede rod af Pueraria Thumbergiana eller Pueraria Hirsuta Matsum, der traditionelt er blevet brugt til at bekæmpe feber, tarmlidelser, træthed og svaghed generelt. Det er meget vigtigt, at kvaliteten og renheden af kuzu er sikret sammenlignet med moderne efterligninger baseret på arrowroot, sød kartoffel eller majsmel, som er billigere, men ikke producerer virkningerne af det ægte produkt. Mimasa Ifigen's kuzu tilbyder en komplet garanti og uden blandinger af nogen art, så dens virkninger er sikret.
Vores kuzu kommer fra Kagoshima præfekturet på øen Kyushu, hvor den har været dyrket i mere end 100 år, og i øjeblikket produceres 90% af den japanske kuzu. Tilberedningen af denne sunde mad har næsten ikke ændret sig i århundreder. Den er tilberedt fra rødder mellem 5 og 10 år gammel og vejer omkring 10 kg. Disse egenskaber er optimale for produktion af den bedste kvalitet.
Indikation
Fordele ved Kuzu
Kuzu-afkog er traditionelt blevet brugt til at fremme sved og lindre feber, når du er forkølet eller influenza. Børn har en yang natur, så den neutrale karakter af kuzu er meget velegnet.
Denne mad udvinder overskydende vand fra tarmene og smører dem: den forbedrer symptomerne på diarré og forstoppelse. Det genopretter styrken af tarmen, så den genopretter peristaltiske bevægelser og fremmer et godt niveau af tarmflora. På denne måde er den især indiceret til forstoppelse af den udvidede tarm på grund af overskydende frugt, sukker, kaffe og kunstige drikke.
Kuzu giver stor lindring i tilfælde af gastroenteritis, eller når maven ikke tåler væske eller fast stof. I tilfælde af mavesår beskytter det gelatinøse lag væggene i maven og hjælper såret med at hele efter et par uger.
Indtagningsmode
Mimasa Ifigen kuzu tilberedes ved at fortynde to teskefulde i et glas koldt vand og koge det i fem minutter, indtil det får en gelatinøs, farveløs eller lyserød og næsten gennemsigtig konsistens. Bagefter krydres den med økologisk Tamari eller økologisk Tamari-shoyu. I kulinariske tilberedninger bruges det som et naturligt fortykningsmiddel på grund af dets smagløse smag. Således kan den også fortyndes i koldt vand og tilsættes i løbet af de sidste minutter af tilberedning af supper, grøntsager, gryderetter, grøntsagstærter eller kager (spredning det ud over deres overflade, før det sættes i ovnen).
Den fungerer også som dressing i blandt andet salater eller til madlavning af fisk. Dens neutrale smag kombineres perfekt med enhver sød eller salt mad, og den er let fordøjelig takket være dens renhed. Derudover kan du tilføje en umeboshi af Mimasa Ifigen til præparatet og koge det, når vi ønsker at stimulere leveren og hjælpe med at regulere forstoppelse.
Ingredienser
Kuzu indeholder Pueraria Thumbergiana rod og Pueraria Hirsuta Matsum.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi336 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater84 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.