brødfremstillingsgær
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
brødfremstillingsgær anmeldelser
Baseret på 2 anmeldelser
-
5 stjerner2
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Biogras Glutenfri Økobrødgær er en blanding til fremstilling af Biográ brød, du kan få forskellige varianter af speltbrød, samt lækre muffins og gode pizzaer. Biográ Bio-Baking Yeast er indiceret til gæring af brød og wienerbrødsdej.
Indikation
Bland altid med mel og ingredienser. Bland aldrig direkte med vand. Følg opskriftens instruktioner. Dosering: For hver 500 g mel, 9 g Biográ gær.
Forholdsregler
Fremstillet på en fabrik, der bruger mejeriprodukter, æg, gluten, soja, sesam, nødder og selleri.
Ingredienser
Tør økologisk gær (100%).
Certifikat
DE-OKO-001Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi302 Kcal
-
Lipid fedt4 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater17 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre31 G
-
Proteiner34 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
5 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.