Byg miso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Byg Lima miso er en mørk miso lavet af sojabønner og byg, med havsalt, rig på protein af høj kvalitet. Udfør en traditionel gæring i 12 til 20 måneder.
Indikation
Miso er en fermenteret sojabønnepasta, der har været brugt i Fjernøsten i over 1.300 år til at smage retter og er kendt for sit højkvalitetsprotein.
Blødheden af byg bestemmer smagen af byg miso. Det er den mest populære miso i Japan: fordi den har en mildere smag og bruges dagligt.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje smag til alle typer retter: supper, saucer, smørepålæg, grøntsagsretter, kogte bælgfrugter eller korn. Brug misoen varm eller kold. Snup en lille skål med lidt miso og lidt vand eller bouillon. Bland under kværning og tilsæt til din valgfri ret. I varme retter tilsættes misoen i slutningen af tilberedningstiden.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys.
Ingredienser
Byg* (39%), Sojabønner* (26%), Vand, Havsalt, Koji (A. Oryzae).
Certifikat
JP-BIO-154
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi171 Kcal
-
Lipid fedt4.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater18 G
-
Sukker13 G
-
Kostfibre4.5 G
-
Proteiner11 G
-
Salt11.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.