Himalaya sort salt
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Ecoidees Himalaya sort salt, en svovlaroma, der erstatter æg, bruges som smagsgiver i Himalaya og asiatiske kulinariske traditioner. I Indien kaldes det især Kala Namak.
Indikation
Dette krydderi er hovedsageligt sammensat af natriumchlorid- og svovlkomponenter, der giver saltet dets særlige smag og lugt. Den fremstår som klare lyserøde-brune til mørkelilla krystaller, når den er hel. Himalaya sort salt bruges hovedsageligt i vegetarisk madlavning på grund af dets smag, der overraskende minder om æg. Specielt tilsætningen af sort salt til silketofu giver mulighed for 100% veganske tortillas. Sort salt har også sine følgere i daglig madlavning: Drys det på ris og pasta, dets unikke og især originale smag vil forføre mere end én! Vores leverandør af Himalaya sort salt, der ligger i Pakistan, har også været den, vi har købt Himalaya pink salt fra i næsten 15 år.
Ingredienser
Himalaya sort salt
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.