Himalayasalt (Himalasa køkkensalt)
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Himalasa Salt (Himalasa Køkkensalt) fra Purasama Purasana Himalayasalt fra de primitive hav i Himalaya i Pakistan, er kendetegnet ved at bevare sine naturlige egenskaber selv gennem årene. På grund af dette udvindes salt i øjeblikket naturligt for at bevare dets rene egenskaber fyldt med mineraler og sporstoffer.
Indikation
Med Himalayasalt kan du give dine retter en raffineret smag og erstatte bordsalt. Ligeledes kan du drysse det på varme og kolde retter efter smag, men også gennem smoothies, desserter eller saucer.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge Himalayasalt efter forbrugerens smag i køkkenkværnen for at give smag til deres retter, som en ingrediens til hjemmelavede scrubs og andre terapeutiske og kosmetiske anvendelser.
Ingredienser
Per 100 g:
Fint Himalayasalt (100%).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.