nigarisalt
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Nigari er hovedsageligt magnesiumchlorid, og magnesiumchlorid danner efterfølgende Natriumchloridkrystaller. Havvandet filtreres og koncentreres. Så snart Natriumchloridkrystaller er dannet, adskilles krystallerne og vandet ved hjælp af en centrifuge. Vandet opvarmes og derefter afkøles, så magnesiumchloridkrystallerne bundfældes. Det dannede nigari-lag brydes derefter i stykker. Dette er en Magnesiumchlorid af højeste kvalitet.
Indtagningsmode
Bruges som tofu-koaguleringsmiddel. Andelen er en teskefuld (15 g) for hver liter sojadrik.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden. Indtag helst før den dato, der er angivet på emballagen.
Ingredienser
Yoshikawa Nigari (magnesiumchlorid).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.