Genmai brun ris miso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Genmai Brown Rice Miso fra La Finestra Sul Cielo er resultatet af en velkendt modning, der varer cirka et år, af sojabønner, salte og korn, udført i store cederkar.
Indikation
Denne proces giver anledning til en mørk og velsmagende pasta, der hovedsageligt bruges sammen med bouillonterningerne ved tilberedning af supper, saucer og forskellige krydderier. Johsen Rice Miso, fremstillet med sojabønner, brune ris og salt, har en ren og intens smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje det i slutningen af kogningen i supper uden at koge det. Miso er allerede salt, så det er ikke nødvendigt at tilføje salt til retter tilberedt med denne mad. Det endelige udseende af klare klumper på overfladen skyldes tilstedeværelsen af en aminosyre (tyrosin), der udvikles naturligt i fermenteret miso.
Forholdsregler
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Sojabønner* (47%), brune ris* (33%), havsalt, vand, kojisporer (Aspergillus oryzae).
*Fra økologisk landbrug
Certifikat
IT-BIO-014 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi158 Kcal
-
Lipid fedt6.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater10.4 G
-
Sukker7 G
-
Kostfibre4.5 G
-
Proteiner12 G
-
Salt12.007 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.