Genmai Miso upasteuriseret økologisk
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden laktose
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
-
Glas flaske
-
Jeg læste meget om, hvor godt det er at drikke Miso for dit helbred, det skal være upasteuriseret, så jeg valgte denne, jeg syntes den var god, og jeg kunne virkelig godt lide smagen. Jeg laver Detox grøntsagsbouillon og supper med grøntsager og jeg tilføjer miso til dem, det holder jeg meget af. Jeg har allerede købt 3 flasker. Tak
Leí mucho sobre lo bueno que es tomar Miso para la salud, ha de ser sin pasteurizar, así que escogí este, me pareció bueno, y me ha gustado mucho el sabor. Hago caldos Detox de verduras, y sopas con verduras y les añado el miso, me gusta mucho. Ya he comprado 3 botes. Gracias
Oversat fra naturitas.es
Se originalen -
Priskvalitet, uovertruffen! Jeg elsker den smag, det giver, ud over fordelene
Calidad precio, inmejorable! Me encanta el sabor que aporta, a más de los beneficios
Oversat fra naturitas.es
Se originalen -
Upasteuriseret miso er en af de fermenterede fødevarer, som vi spiser mest derhjemme. Om vinteren bruger vi det i supper og om sommeren til at lave saucer. Det er vigtigt ikke at koge det, så det ikke mister sine egenskaber.
Miso sin pasteurizar, es uno de los alimentos fermentados que más comemos en casa. En invierno lo usamos en sopas y en verano para hacer salsas. Es importante no cocinarlo para que no pierda sus propiedades.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Genmai Miso upasteuriseret økologisk anmeldelser
Baseret på 4 anmeldelser
-
5 stjerner3
-
4 stjerner1
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Genmai upasteuriseret økologisk miso fra Naturitas, traditionelt brugt til fremstilling af supper. Typisk for det japanske køkken er det en pasta, der bruges til at krydre retter som sushi, kød eller salater, men frem for alt til at lave supper.
Vegansk, økologisk, laktosefrit, upasteuriseret produkt.
Genmai miso egenskaber
- Hjælper fordøjelsessystemet.
- Alkalisering af mad.
- Høj antioxidantkraft, favoriserer eliminering af frie radikaler.
- Tilfører kvalitetsproteiner til kroppen.
Indikation
Oprindelse Spanien
Indtagningsmode
- For at lave misosuppe, tilsæt en spiseskefuld per kop vand eller bouillon. Det er vigtigt at tilføje med varmen slukket for at bevare dets probiotiske egenskaber og rør godt for at opløse misoen.
- For at tilberede vinaigretter, saucer og gryderetter giver det en større smagsdybde.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja og korn, der indeholder gluten.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet. Når den er åbnet, skal den spises inden for 6 måneder.
Ingredienser
Brune ris*, soja*, vand, havsalt og koji-kin. (*)Ingredienser fra økologisk landbrug
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug EU/ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi209 Kcal
-
Lipid fedt6.6 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater23.7 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner13.1 G
-
Salt11 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
5 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.