Dayelet
Glutenfri Citrus Pectin Texturizer
65,27 kr.
Tarvitsetko apua?

Glutenfri Citrus Pectin Texturizer

70 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Dayelet Glutenfri Citrus Pectin Texturizer består af naturlige polysaccharider, der findes i plantecellernes vægge.
Se beskrivelse
65,27 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Dayelet Glutenfri Citrus Pectin Texturizer består af naturlige polysaccharider, der findes i plantecellernes vægge.

Indikation

Fra industrialiseringen af ​​citrus- og æblemasse opnås de fleste pektiner, som kommer i form af brunt pulver.
Grundlæggende er de meget følsomme over for tre faktorer: pH (jo højere surhedsgrad, jo større gelering), sukker (fra 10 til 80%) og calcium (tilstedeværelse af calciumioner, mælk osv.). Den fungerer godt med lav pH (mellem 2,8 og 3,5), typisk for frugter, hvilket gør den essentiel til alle typer syltetøj med blød og elastisk tekstur.

Indtagningsmode

Det anbefales at dispergere Dayelet Pectin Citrus i koldt vand, blande det først tørt med de øvrige ingredienser og hælde væsken over under omrøring med en blender. For at sænke pH-værdien kan du tilføje et par dage Dayelet Citronsyre. For fuldstændig opløsning opvarmes til 80-85ºC og lad det afkøle, indtil det gelerer. Hvis vandet er hårdt (tilstedeværelse af calcium), kræves der længere varmetid.

Ingredienser

Citruspektin, Dextrose.

SKU: LP-0001537
B5Y0BDHES2G

Næringsoplysninger

  • For
  • Kulhydrater / kulhydrater
    27 %
  • Sukker
    27 %
  • Kostfibre
    60 %
  • Proteiner
    2 %
  • Salt
    1.25 %

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.