Glutenfri Citrus Pectin Texturizer
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Dayelet Glutenfri Citrus Pectin Texturizer består af naturlige polysaccharider, der findes i plantecellernes vægge.
Indikation
Fra industrialiseringen af citrus- og æblemasse opnås de fleste pektiner, som kommer i form af brunt pulver.
Grundlæggende er de meget følsomme over for tre faktorer: pH (jo højere surhedsgrad, jo større gelering), sukker (fra 10 til 80%) og calcium (tilstedeværelse af calciumioner, mælk osv.). Den fungerer godt med lav pH (mellem 2,8 og 3,5), typisk for frugter, hvilket gør den essentiel til alle typer syltetøj med blød og elastisk tekstur.
Indtagningsmode
Det anbefales at dispergere Dayelet Pectin Citrus i koldt vand, blande det først tørt med de øvrige ingredienser og hælde væsken over under omrøring med en blender. For at sænke pH-værdien kan du tilføje et par dage Dayelet Citronsyre. For fuldstændig opløsning opvarmes til 80-85ºC og lad det afkøle, indtil det gelerer. Hvis vandet er hårdt (tilstedeværelse af calcium), kræves der længere varmetid.
Ingredienser
Citruspektin, Dextrose.
Næringsoplysninger
-
For
-
Kulhydrater / kulhydrater27 %
-
Sukker27 %
-
Kostfibre60 %
-
Proteiner2 %
-
Salt1.25 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.