Glutenfri kartoffelstivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Dayelet glutenfri kartoffelstivelse er specielt indiceret til alle mennesker med cøliaki, glutenintolerance eller hvedefri diæter eller vægtkontroldiæter.
Indikation
Det bruges sammen med forskellige fødevarer som nudler, gummier, kartoffelchips, pølser, wienerbrødscremer, supper, saucer, revet ost, og især i mange glutenfrie opskrifter, erstatter en del af andet mel, og bevarer derved mere væske i madlavningen få en mere mør tekstur.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som fortykningsmiddel.
Ingredienser
Indfødt kartoffelstivelse.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi340 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater85 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner0.3 G
-
SaltG
-
Stivelse85 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.