Hatcho Miso Bio
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hatcho Miso er den ældste variant af Miso og er lavet med soja og salt. Den er mørk i farven og har en meget intens smag.
Indtagningsmode
Tilføj i slutningen af madlavning supper uden at koge dem. Miso er allerede salt, så det er ikke nødvendigt at tilføje salt til retter tilberedt med denne mad. Det endelige udseende af klare klumper på overfladen skyldes tilstedeværelsen af en aminosyre (triosin), der udvikler sig naturligt i fermenteret miso.
Forholdsregler
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og fugt. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Hele fermenterede sojabønner* (58%), vand, havsalt, ristet sojamel*.
* fra økologisk landbrug
Certifikat
IT-BIO-014 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi209 Kcal
-
Lipid fedt6.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11.1 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre7.7 G
-
Proteiner22.4 G
-
Salt9.48 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.