Hatcho miso Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hatcho Bio miso fra Celnat er en pasta, der er opnået ved fermentering af sojabønner i 3 år. Det er en ædel mad og værdsat både for sin smag og for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen.
Indikation
I miso er sojaens proteinstruktur opdelt i 18 forskellige aminosyrer (inklusive dem, der anses for essentielle). Selv indtaget i små mængder er miso således et vigtigt ernæringsmæssigt bidrag. Rig på enzymer, stimulerer mavesekretionen, styrker tarmens mikroorganismeflora og fremmer fordøjelsen. Miso hjælper med at eliminere uønskede mikroorganismer, og dets regelmæssige forbrug fremmer endda elimineringen af radioaktive partikler, der absorberes af kroppen.
Indtagningsmode
Det anbefales at fortynde i lidt varmt vand. Hæld dine grøntsager, korn eller supper over for at give dem smag (salt smag). Det vil også give dig mulighed for at lave traditionel japansk misosuppe. Kog ikke for at bevare enzymerne.
- I det makrobiotiske køkken bruges miso næsten dagligt til at tilberede misosuppe og mange andre retter. På grund af sin ret salte smag kan den bruges til at erstatte salt, til at krydre korn, bælgfrugter, supper...
- Den kan bruges som base til fremstilling af bouillon.
- Miso bruges til at tilberede saucer, smørepålæg (det passer meget godt til tahini, sesampuré) og velsmagende juice til dine retter, men også dine salater. Drysset over grillet fisk er miso et fremragende krydderi. Den kan også bruges i marinader! Det er bedst at tilføje det i slutningen af tilberedningen og ikke koge (koge) det for at bevare enzymerne.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den på køl.
Ingredienser
Soja* (65%), Vand, Havsalt, Fermentering: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ingredienser fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi209 Kcal
-
Lipid fedt6.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater18.8 G
-
Proteiner22.4 G
-
Natrium3.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.