Celnat
Hatcho miso Bio
79,12 kr.
Tarvitsetko apua?

Hatcho miso Bio

400 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Hatcho Bio miso fra Celnat er en pasta, der er opnået ved fermentering af sojabønner i 3 år. Det er en ædel mad og værdsat både for sin smag og for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen.
Se beskrivelse
79,12 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Økocert
  • Uden konserveringsmidler
  • Ingen aeromaer smagsstoffer
  • Upasteuriseret
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (3)

Beskrivelse

Hatcho Bio miso fra Celnat er en pasta, der er opnået ved fermentering af sojabønner i 3 år. Det er en ædel mad og værdsat både for sin smag og for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen.

Indikation

I miso er sojaens proteinstruktur opdelt i 18 forskellige aminosyrer (inklusive dem, der anses for essentielle). Selv indtaget i små mængder er miso således et vigtigt ernæringsmæssigt bidrag. Rig på enzymer, stimulerer mavesekretionen, styrker tarmens mikroorganismeflora og fremmer fordøjelsen. Miso hjælper med at eliminere uønskede mikroorganismer, og dets regelmæssige forbrug fremmer endda elimineringen af ​​radioaktive partikler, der absorberes af kroppen.

Indtagningsmode

Det anbefales at fortynde i lidt varmt vand. Hæld dine grøntsager, korn eller supper over for at give dem smag (salt smag). Det vil også give dig mulighed for at lave traditionel japansk misosuppe. Kog ikke for at bevare enzymerne.

  • I det makrobiotiske køkken bruges miso næsten dagligt til at tilberede misosuppe og mange andre retter. På grund af sin ret salte smag kan den bruges til at erstatte salt, til at krydre korn, bælgfrugter, supper...
  • Den kan bruges som base til fremstilling af bouillon.
  • Miso bruges til at tilberede saucer, smørepålæg (det passer meget godt til tahini, sesampuré) og velsmagende juice til dine retter, men også dine salater. Drysset over grillet fisk er miso et fremragende krydderi. Den kan også bruges i marinader! Det er bedst at tilføje det i slutningen af ​​tilberedningen og ikke koge (koge) det for at bevare enzymerne.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den på køl.

Ingredienser

Soja* (65%), Vand, Havsalt, Fermentering: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ingredienser fra økologisk landbrug.

SKU: LP-0188247
8YRI2BQH

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    209 Kcal
  • Lipid fedt
    6.6 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    18.8 G
  • Proteiner
    22.4 G
  • Natrium
    3.8 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

3 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.