Hatcho Miso Soja
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Sukker fri
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Sojabønnepasta fra økologisk landbrug. Upasteuriseret miso, opnået gennem en 2-årig naturlig gæring i cedertønder. Denne lange gæring giver den en dyb, fyldig Hatcho Miso-smag. Let optagelig takket være fermentering.
Indikation
Miso er den sundeste og nemmeste måde at assimilere sojaprotein på. Ved fremstillingen bruges hele sojabønnekornet, inklusive skindet. Miso har således den ekstra fordel af stoffer som saponin, linolsyre og lecithin.
Indtagningsmode
Hatcho miso anbefales til at krydre supper, pates, bælgfrugter og korn.
Ingredienser
Sojabønner* (65%), vand, havsalt, ristet bygmel*, A. Oryzae. *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
B.G.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi247 Kcal
-
Lipid fedt12 G
-
Mættede fedtsyrer2.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater7.3 G
-
Sukker0.8 G
-
Kostfibre8.8 G
-
Proteiner23 G
-
Salt8.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.