Hvedekim
Beskrivelse
Hvedekim er placeret i kernen af kornet og indeholder alle de elementer, der er nødvendige for at føde planten.
Indikation
Frisk og skrøbelig, kimen genvindes under formaling af hveden, derefter stabiliseres den delikat for at garantere dens organoleptiske egenskaber.
Hvedekim, der indtages dagligt, er en ernæringsingrediens, der giver dig al dens naturlige rigdom på antioxidanter såsom vitamin E og zink. Disse sporstoffer hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
Zink forbundet med jern bidrager også til immunsystemets normale funktion. Hvad angår jern og magnesium, hjælper de med at reducere træthed.
Indtagningsmode
Hvedekim bruges som krydderi til at drysse.
Dens kornsmag er mild. Det passer godt til alle dine tilberedninger og drysses på dine salater, dine grøntsager eller indarbejdes i dine mejeriprodukter.
2 spiseskefulde om dagen (ca. 10 g) dækker mindst 20 % af E-vitaminbehovet og 17 % af zinkbehovet.
Forholdsregler
Allergener: Gluten.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt, køligt sted, beskyttet mod lys.
Ingredienser
Hvedekim stabiliseret ved varmebehandling.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi385 Kcal
-
Lipid fedt11 G
-
Mættede fedtsyrer2.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater37 G
-
Sukker12.3 G
-
Kostfibre13 G
-
Proteiner28 G
-
Salt0.01 G
-
Magnesium250 Mg
-
Jern8.5 Mg
-
Zink17 Mg
-
Mangan250 Mg
-
E-vitamin24 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.