Indonesisk Ketjap Manis
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden gær
Beskrivelse
Laver du en grøntsagssatay? En velsmagende bami eller stegte ris? Så skulle en god ketjap manis ikke mangle. Denne komplette marinade bør være i ethvert køkkenskab. Et autentisk asiatisk krydderi, der altid er godt.
Indikation
I Indonesien har de vidst det længe. Denne søde sojasovs bruges til at smage tofu eller tempeh, men et stænk i en suppe eller sauce giver et orientalsk præg til enhver ret. Det mest specielle er, at denne søde sojasovs er sødet med kokosblomstsukker, en sukkerart med lavt GI (glykæmisk indeks).
Indtagningsmode
Det anbefales at krydre køderstatninger, ris- og nudelretter med denne lækre marinade.
Lagringsbetingelser
Ryst før brug. Opbevares på køl efter åbning.
Ingredienser
Kokosblomstsukker* (Indonesien), Vand (Holland), Tapiokasirup* (Belgien), Tamari* (sojabønne*, vand, havsalt, saltet shochu* (vand, ris*, salt, gærende koji), Koji-gæring ( Japan), hvidvinseddike* (Spanien), havsalt (Holland), fortykningsmiddel: majsstivelse*, ingefærpulver* (Indien).
(*) Økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi220 Kcal
-
Lipid fedt0.06 G
-
Mættede fedtsyrer0.03 G
-
Kulhydrater / kulhydrater53.7 G
-
Sukker43.19 G
-
Kostfibre0.77 G
-
Proteiner0.89 G
-
Salt3.26 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.