Indonesisk stegte løg
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden salt
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Ingen palmeolie
Beskrivelse
Indonesisk risbord i aften? Glem ikke de sprøde løg! Denne sprøde dressing er en favorit og essentiel i indonesiske retter. Disse sprøde løg er stegt i solsikkeolie, så de er uden palmeolie. Sundt for dig og jorden.
Indikation
Yummm! Disse stegte løg har den mest autentiske opskrift, du kan finde. Løg og solsikkeolie har ikke andet. Normalt laves stegte løg med palmeolie, men det gør de ikke! Solsikkeolien gør løgene meget sprøde og bevarer sin rige løgsmag.
Indtagningsmode
Det anbefales at drysse det som topping til en ris- eller nudelret. Eller som et ekstra knas i en suppe eller sandwich.
Lagringsbetingelser
Opbevares efter åbning tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20 ° C).
Ingredienser
Løg* (85%) (Ægypten), Solsikkeolie* (Østrig).
(*) Økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi399 Kcal
-
Lipid fedt14.6 G
-
Mættede fedtsyrer2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater44.6 G
-
Sukker34.3 G
-
Kostfibre17.3 G
-
Proteiner11.9 G
-
Salt0.2 G
-
Natrium79 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.