Dayelet
Øjeblikkelig glutenfri gelatine
51,40 kr.
Tarvitsetko apua?

Øjeblikkelig glutenfri gelatine

100 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Dayelet Instant Gluten-Free Gelatine er et protein, der udvindes ved delvist at hydrolysere bindevævet (kollagen) hos svin (type A).
Se beskrivelse
51,40 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Dayelet Instant Gluten-Free Gelatine er et protein, der udvindes ved delvist at hydrolysere bindevævet (kollagen) hos svin (type A).

Indikation

Det kommer i form af et fint hvidt pulver.
Det opløses koldt under omrøring, tykner som gelatineplader, og efter 30 minutter opnås flere gennemsigtige, elastiske og termoreversible geler.
Det er også muligt at fortykke, emulgere, klæbe og opnå beluftede film og systemer. I desserter bruges det normalt i proportioner fra 1% til 5%.

Indtagningsmode

Det anbefales at bruge til flere anvendelser, mousse, is, semifreddoes, marengs, ostemasse, i skum og geler (fra 0,5 til 1,5%), madlavningsgele (supper, kød og fisk), dekorative blomsterkager, slik, konfekture og kreative kager.

Ingredienser

Gelatine 220, Maltodextrin.

SKU: LP-0001549
B5Y0EKYGC4D

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    355 Kcal
  • Lipid fedt
    G
  • Mættede fedtsyrer
    G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    G
  • Sukker
    G
  • Kostfibre
    G
  • Proteiner
    88 G
  • Salt
    0.75 G
  • Stivelse
    43 %

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.