Øjeblikkelig glutenfri gelatine
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Dayelet Instant Gluten-Free Gelatine er et protein, der udvindes ved delvist at hydrolysere bindevævet (kollagen) hos svin (type A).
Indikation
Det kommer i form af et fint hvidt pulver.
Det opløses koldt under omrøring, tykner som gelatineplader, og efter 30 minutter opnås flere gennemsigtige, elastiske og termoreversible geler.
Det er også muligt at fortykke, emulgere, klæbe og opnå beluftede film og systemer. I desserter bruges det normalt i proportioner fra 1% til 5%.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til flere anvendelser, mousse, is, semifreddoes, marengs, ostemasse, i skum og geler (fra 0,5 til 1,5%), madlavningsgele (supper, kød og fisk), dekorative blomsterkager, slik, konfekture og kreative kager.
Ingredienser
Gelatine 220, Maltodextrin.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi355 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydraterG
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner88 G
-
Salt0.75 G
-
Stivelse43 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.