Kappa glutenfrit teksturerende pulver
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Kappa Gluten-Free Texturizing Powder fra Dayelet er et komplekst polysaccharid af naturlig ekstraktion, katalytisk renset fra røde alger, hvorfra kostfibre kaldet carrageenaner udvindes.
Indikation
De vigtigste egenskaber ved Dayelet Kappa er to, som interagerer med fødevareproteiner (især med mejerikaseiner), så den opbygger en mesh eller indre ramme i maden, der stabiliserer alle dens komponenter, inklusive vand (dosis 0,5 % i vand og 0,2 % i mælk); og arbejde i flæng med sukker og salt.
Indtagningsmode
Det anbefales at opløse det koldt gradvist sammen med andre faste stoffer, under hurtig omrøring for at undgå tandkød, og derefter gelere det ved på forhånd at opvarme det til (80ºC), med et første opkog eller i mikrobølgeovnen ved maksimal temperatur i 2 minutter.
Det bruges også til at øge viskositeten af saucer og til at omstrukturere teksturer fra tidligere knuste ingredienser, til forarbejdet kød, wienerbrødsgele, syltetøj, cremer, vanillecreme, ostemasse, cremer, mus, is og alle slags mejeredesserter.
Ingredienser
Katalytisk rensede rødalger.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi118 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre53 G
-
Proteiner0 G
-
Salt1.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.