Økologisk Byg Miso
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Danival miso lokkemad er resultatet af en dobbelt naturlig gæring
Indikation
Den første aerobe gæring (podning af kornet af svampen Aspergillus oryzae med luftcirkulation) varer 3 dage og giver koji, den anden anaerobe gæring (uden luftcirkulation) er længere. Danival byg misos raffineres i minimum 6 måneder for at udvikle alle deres smag.
Indtagningsmode
Meget salt krydderi brugt i det asiatiske køkken. Det anbefales, at du bruger miso, da du ville bruge et krydderi, såsom sennep. Det er meget praktisk til at krydre salatdressinger, selvfølgelig baseret på supper, men også til tilberedning af kogte retter.
Lagringsbetingelser
Før åbning: BBD = 3 år fra fremstillingsdato. Tør opbevaring ved positiv stuetemperatur. Efter åbning: Opbevares i køleskab efter åbning og indtages inden for 6 måneder.
Ingredienser
Vand, franske sojabønner, uraffineret atlantisk havsalt, enzym, pasteuriseret miso, perlebyg.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi151 Kcal
-
Lipid fedt6.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater10.8 G
-
Sukker5.6 G
-
Kostfibre4.7 G
-
Proteiner9.8 G
-
Salt8.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.