ØKOLOGISK kokosolie
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ecoidees økologisk kokosolie kan indtages kold (smøres som smør) eller varm (samme brug som margarine). En af dens egenskaber er at være særlig stabil ved høje temperaturer og er ideel til stegning eller stegning.
Indikation
Kokosoliens rigdom på mellemkædede fedtsyrer vækker i dag stor interesse blandt forskere. Kokosolie har det særlige ved at indeholde en stor del af laurinsyre, en meget vigtig bestanddel for sundheden. Laurinsyre er en mellemlang fedtsyre, der udgør omkring 50 % af sammensætningen af kokos. Kun modermælk er så rig på laurinsyre. Disse fedtsyrer har det særlige ved at gå til leveren og bruges direkte som brændstof. Ifølge forskere ville denne funktion øge stofskiftet med 50 % og fremme vægttab, samtidig med at energien øges.
Ingredienser
Kokosolie, kokos.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.