Økologisk upasteuriseret byg miso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Bio upasteuriseret byg miso er en pasta opnået ved gæring af sojabønner og byg i et år. Det er en ædel mad og værdsat både for sin smag og for sin ernæringsrigdom og dens fordele for kroppen.
Indtagningsmode
Det anbefales at fortynde i lidt varmt vand. Hæld dine grøntsager, korn eller supper over for at give dem smag (salt smag). Byg miso vil også give dig mulighed for at lave traditionel japansk miso suppe.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Soja *, brune ris *, havsalt, vand, gæring: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi145 Kcal
-
Lipid fedt5.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.5 G
-
Sukker5.6 G
-
Kostfibre6.7 G
-
Proteiner12 G
-
Salt11 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.