Kome Miso upasteuriseret
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
-
Vegetarisk
Kome Miso upasteuriseret anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Mimasa Unpasteurized Kome Miso er en soja- og rispasta gæret med koji-frø i trækar i 18 måneder. Det er den sødeste af Misos. Ikke pasteuriseret. Traditionelt bruges Misos til at styrke tarmen og regenerere tarmfloraen.
Indtagningsmode
Det anbefales at fortynde 1 tsk Miso i en kop varm bouillon. Du kan også tilberede lækre patéer ved at blande den med Tahin (Sesampasta) og vand, eller bruge den som dressing i saucer. Kog ikke for at bevare alle dets egenskaber. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Ikke-transgene sojabønner (43,06%), ris (35,23%), havsalt (16,64%), vand (3,13%), kojifrø (0,004%), kartoffel (0,039%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi161 Kcal
-
Lipid fedt5.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater19.3 G
-
Sukker9.2 G
-
Proteiner12.8 G
-
Salt3.66 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.