dild blade
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Dild Cook's Leaves i Umbelliferae-familien, omfatter anis, spidskommen, kommen, fennikel... dild er Nordens datter, hjemmehørende i Rusland og Skandinavien. Derfor bruges den hyppigt i det nordiske køkken: laks, borsjtj osv. Vi bruger dens blade friske eller tørre, dens frø tørre, i saltlage, pickles (pickles), lakto-fermenterede planter, som passer godt til dens syrlige smag.
Indikation
Cook er et komplet udvalg af produkter udelukkende fra økologisk landbrug: krydderier/urter, planter til urtete, te, tørrede svampe og kulinariske produkter.
Ingredienser
Dild.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.